Thai massage københavn anmeldelser tantra massage for mænd

thai massage københavn anmeldelser tantra massage for mænd

Leon petersen vvs søger elskerinde

Afspænding, den tantriske videnskab lærer os at man kun kan opleve glæde når man er afspændt. Det indebærer også, at jeg skal kunne sætte mit eget ego fuldstændig til side, så det ikke forstyrrer og blokerer den energi, som der bliver kanaliseret gennem mig. Min massør hedder Adinatha. Den seksuelle energi er svær at styre. Bliver man masseret af en kvinde kan man opleve at hun også bruger sin krop.

thai massage københavn anmeldelser tantra massage for mænd

Har du lyst til at være i tæt kropskontakt med et menneske, du ikke kender, og ønsker du massage af en mand eller kvinde? Gå aldrig til en tantra-massør, som du ikke kan finde flere anbefalinger på fra troværdige kilder. Ja pipper jeg, men når  hurtigt at rette det til et tydeligt JA TAK. Og den følelse bevæger sig lige ned i min yoni. Og der er sikkert endnu flere rigtig gode grunde til at få en tantramassage.


Amazing monster tits get squeezed as mom milk shoots out of them.

Thailisten thai massage danasvej


thai massage københavn anmeldelser tantra massage for mænd

Tantramassage-pakker, vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt (4-håndsmassage). Så er der dem, der ønsker nærhed og kropskontakt. Tantra massage handler ikke om andet end dig "Evnen til at få en kvinde til at slappe af med det samme, hun træder ind af døren, er heller ikke noget de fleste kan fra starten. Og JA, tantra massage var grænseoverskridende - men samtidig var det også fuldstændig fantastisk.". Musikken spiller stille i baggrunden, og jeg er henført i total nydelse og overgivelse på den sensuelle måde. Efterfølgende får jeg et glas vand og nogle druer for at styrke mig, og vi siger farvel til hinanden. Tantramassagen kan hjælpe dig til at forstå og beherske din sexuelle energi, så du kan stå fast, sikkert og fuld af selvtillid i både dit erotiske liv, dit kærlighedsliv, dit arbejdsliv og dit forhold til dig selv.

Thai massage tantra sperm i kussen


thai massage københavn anmeldelser tantra massage for mænd

Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed. Du vil undervejs opleve bølger af energi gennem hele din krop og hele dit sind, og hvordan denne energi vækker, healer, glæder og løfter dig. Få løsnet op for spændinger, og du vil opleve velvære i hele kroppen. Med denne pakke kan vi komme mere i dybden med hele det psykologiske og terapeutiske aspekt af en tantramassage, der ofte er nødvendig for at kunne åbne op og og bearbejde den bagage du måtte have med dig. Derfor vil der ikke være massage direkte af lingam/penis i massagen, for det vil fjerne fokus fra oplevelsen i resten af kroppen. Hvordan har du det med at være nøgen sammen med et andet menneske og få en meget intim massage? Men først må jeg lige en tur på toilettet inden jeg er tilbage og massagen starter. Der bruges olie til at massere med, og mændene bruger deres hænder og arme.